Bel ons gerust: 0229-219666

Safety Shop

Kalkhuis. Uw Safety Shop dealer

Met de Safety Shop catalogus in handen, heeft u toegang tot een compleet en overzichtelijk assortiment aan producten en diensten voor de bescherming van de medewerkers op de werkvloer.

Over Safety Shop

Missie
Het voortdurend aan de klanten leveren van de beste oplossingen die de arbeidsomstandigheden, het welzijn en de gezondheid van haar medewerkers op de werkplek optimaliseren. In een open en langdurige relatie.

Wat is Safety Shop
In Nederland zijn iedere dag miljoenen vakmensen onderweg om hun werk op professionele wijze uit te voeren. Voor hun gereedschap en materialen maken ze gebruik van technische groothandels in hun regio. Specialisten met kennis van zaken die uit voorraad snel kunnen leveren vanuit hun vestiging of zelfs op locatie bezorgen.

Deze groothandels hebben een breed assortiment wat in samenwerking met fabrikanten zorgvuldig is opgebouwd en herkenbaar wordt gepresenteerd in de showroom. Tot nu toe was dit in mindere mate van toepassing op het assortiment van persoonlijke beschermingsmiddelen (pbm’s). Met het Safety Shop concept worden de 1.000 belangrijkste pbm’s op overzichtelijke wijze bij alle dealers in Nederland aan u gepresenteerd. Dit maakt het voor u eenvoudiger om sneller het juiste beschermingsmiddel te vinden voor de risico’s die u loopt bij uw werkzaamheden. Natuurlijk bent u ook wettelijk verplicht bepaalde pbm’s te dragen. Hierbij stellen is het doel van Safety Shop dat u ’s avonds weer heelhuids naar huis gaat. En dat de middelen uw werkzaamheden zo min mogelijk belemmeren.

Bekijk hier alle Safety Shop artikelen


Merken die u mag verwachten in onze SafetyShop:


Nieuws
Alle berichten >