Handgereedschap

Alleen het beste gereedschap!

Niet voor niets luid het spreekwoord ‘Goed gereedschap is het halve werk’

Kalkhuis biedt u dan ook alleen het beste handgereedschap, met de daarbij behorende garanties. Ook voor het gereedschap wat niet dagelijks gebruikt wordt, bent u bij Kalkhuis op het juiste adres. Vraag ons naar de vele mogelijkheden voor uw toepassingen.

STAHLWILLE handgereedschap

“Made in Germany” betekent bij STAHLWILLE meer dan meestal bij andere fabrikanten het geval is. Ieder eigen product wordt vanaf de ontwikkeling, de vervaardiging van de matrijs tot het gereed product compleet in Duitsland geproduceerd. Op deze manier zit onze totale know-how in het plannings- en productieproces. Om dat duidelijk te maken, hebben wij het kwaliteitszegel “forged and finished in Germany” ontwikkeld. Daar kunnen alle klanten op vertrouwen.

Klik hier voor de prijscatalogus van STAHLWILLE handgereedschap

Knipex tangen

Het gehele “wordingsproces” van een KNIPEX-tang – van het ontwerp tot het moment van verzenden – is opgezet conform een kwaliteitsmanagementsysteem dat voldoet aan ISO 9001 : 2000. Geschoolde en ervaren medewerkers, moderne productie-installaties en een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem zorgen ervoor dat aan de hoge verwachtingen wordt voldaan die aan de kwaliteit van onze producten en diensten worden gesteld.

Klik hier voor het KNIPEX programma

PB Swiss tools.

140 vakkundige medewerkers zetten zich dagelijks in voor het PB Swiss Tools assortiment. Zij staan voor 100% productie in Zwitserland en staan garant voor kwaliteit, voortdurende innovatie en langdurige betrekkingen met de klanten. PB Swiss Tools voldoet aan de verwachtingen van een internationale klantenkring. Deze klanten waarderen het commitment voor duurzame ontwikkeling van PB Swiss Tools als Zwitserse familieonderneming.
Klik hier voor de catalogus van PB(swisstools)

MITUTOYO precisie Handmeetgereedschap

Met meer dan 5000 producten is Mitutoyo wereldwijd de grootste en meest veelzijdige aanbieder van meetinstrumenten voor de productie-industrie. Standaarden, kalibratie-apparatuur, kleine meetgereedschappen, vorm-, ruwheids- en profiel-meetinstrumenten, beeldverwerkingssystemen en 2D- of 3D-meetmachines, Mitutoyo ontwikkelt en vervaardigt het allemaal! Alleen al in Japan zijn er 12 gespecialiseerde Mitutoyo productievestigingen. Maar ook elders ter wereld, zoals in Nederland, vindt tegenwoordig de ontwikkeling en productie plaats.

Klik hier voor de MITUTOYO catalogus

Kraftwerk handgereedschap

Kraftwerk is een Oostenrijkse leverancier in importeur van hand gereedschappen en machines voor de automotive en industrie. Door het uitgebreide assortiment van werkplaats inrichting en gereedschap wagens is er voor ieder budget wel iets passends te vinden.

Kukko demontage gereedschap

Kukko en heeft een uitgebreid assortiment. Dit bestaat uit inwendige en uitwendige trekkers, vaak gebruikt als poelietrekker of kogellagertrekker. Ook zijn er hydraulischetrekkers, moerensplijters, Boutuitdraaiers en scheidende trekkers. Een groot voordeel van Kukko is dat u ook losse onderdelen voor de binnen en buiten trekker sets kunt kopen en dat er uitgebreide technische ondersteuning is.

Stahlwille video

Knipex video

PB SWISSTOOL video